Verspreiding brochures Tour of Art

Brochures zijn vandaag opgehaald bij KWOOT

De verspreiding van de brochures staat in de startblokken. Het is weer een mooi boekje geworden, met informatie over alle deelnemers, deelnemerslocaties, sponsoren, activiteiten m.b.t. de Tour of Art, etc.; het is 20 pagina’s dik en bevat een uitneembare plattegrond met alle locaties. Ook dit jaar is het weer ontworpen door onze sponsor KWOOT Communicatie & Reclame in Dronten.

Eind juli zijn we al gestart met het verspreiden van flyers door heel Flevoland, en een klein stukje daarbuiten. Ze liggen al op een of meerdere plekken in Lelystad, Almere, Zeewolde, Dronten (kern), Biddinghuizen, Swifterbant, Emmeloord, Nagele, Schokland, Ens, Espel, Marknesse, Kraggenburg, Luttelgeest, Harderwijk, Nunspeet en Kampen. En binnenkort liggen ze ook in Urk. Dus geïnteresseerden zullen ze vast wel kunnen vinden.
Wilt u graag een stapeltje u (papieren) flyers om binnen uw eigen kring te verspreiden, of ergens neer te leggen, neem dan contact met ons op via info@stichtingculturale.nl.

Op de achterkant van de flyer én op onze website, kunt u zien op welke plekken er in ieder geval tijdens de laatste weken voorafgaand aan de Tour of Art brochures verkrijgbaar zullen zijn, ook als ze op andere plekken mogelijk al op zijn.
In de KUBUS zijn gegarandeerd tot en met het weekend van de Tour of Art nog brochures verkrijgbaar. Dus mocht u last minute nog een brochure willen hebben, dan kunt u er zeker nog een halen in de KUBUS, zelfs tijdens het weekend van de Tour of Art.

Wilt u de brochure en de plattegrond nu alvast bekijken?
Klik dan HIER voor de digitale versie van de brochure, HIER voor de digitale versie van de plattegrond.
Klik HIER voor een overzicht van locaties waar (vanaf eind augustus/begin september) in ieder geval brochures verkrijgbaar zullen zijn.