Vooruitblik naar Tour of Art 2021

Op naar een nieuwe Tour of Art voor 2021.

Nu KUNSTTOUR 2.0 achter de rug is, zijn we als bestuur alweer volop vooruit aan het kijken naar 2021. De hamvraag voor velen, ook voor onszelf, is natuurlijk: Komt er in 2021 weer een Tour of Art Flevoland? Of misschien zelfs alsnog een jubileumeditie?
Hoewel het helaas deels nog koffiedik kijken is hoe de situatie m.b.t. corona verder zal gaan verlopen, zijn we inmiddels weer optimistisch genoeg om ervan uit te gaan dat het mogelijk moet zijn dat er in oktober 2021 weer een Tour of Art Flevoland plaatsvindt. Wel schuiven we de hele planning van de voorbereidingen wat naar achteren, zodat we belangrijke besluiten (m.b.t. de organisatie én de financiën) pas zo laat mogelijk hoeven te nemen. We zullen de inschrijving dus ook pas later starten dan gebruikelijk.
Van KUNSTTOUR 2.0 hebben we veel geleerd m.b.t. het coronaproof organiseren van het evenement. Uit de enquête en de verdere evaluatie die we gedaan hebben, hebben we nu een redelijk goed inzicht gekregen op waar we op moeten letten, en wat wel en niet kan. We hopen natuurlijk dat het tegen die tijd niet meer nodig zal zijn, maar we gaan alle potentiële deelnemerslocaties opnieuw tegen het (corona)licht houden, en we zullen alleen deelnemerslocaties kiezen die volgens ons coronaproof te gebruiken zijn, mocht dat nodig zijn.
We hebben besloten er geen jubileumeditie van te maken, maar we gaan wél proberen om er toch een paar extra activiteiten bij te doen, om de Tour of Art extra aantrekkelijk te maken.

Kortom, we gaan ervoor! En we zullen nieuwe berichtjes op onze website plaatsen, als er weer meer over te vertellen is.