Zeer geslaagde opening Tour of Art deelnemersexpositie

De deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland had een gevarieerd programma.

Op donderdagavond 15 september vond in de KUBUS een goed bezochte, gezellige en geslaagde opening plaats van de deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland. Er werd tijdens de inloop en de nazit volop gebruik gemaakt van de gelegenheid om de expositie te bekijken. Er waren veel complimenten over de expositie en over het openingsprogramma.

Er was een gevarieerd cultureel programma. Tijdens de inloop was er sfeervolle muzikale omlijsting door de jonge musici Guyon Wong-Loi-Sing (piano) en Aline Deijnum (zang).
Het programma in de Grote Zaal bestond achtereenvolgens uitopeningswoorden door Kubus-directeur Alex van Zijl en voorzitter van Stichting Culturale Erna Koelman, een dansoptreden van KUBUS-leerlingen (Alissa, Jasmijn, Margriet en Nicole), een combinatie van poëzie door de Thomas Gerla (de Lelystadse stadsdichter) met saxofoonmuziek door de bekendesaxofonist Willem Hellebrekers, en daarna nog een dansoptreden van de KUBUS-leerlingen. Na bedankjes en afsluitende woorden van Erna Koelman, werd op het podium door Ingrid Krabbe aandacht besteed aan het afscheid van danseres Margriet, die Lelystad gaat verlaten.
Tijdens de gezellige nazit in de foyer speelde het ‘Barok Ensemble’ o.l.v. dirigente Jacqueline Dudochin de foyer, die geleidelijk weer volstroomde met bezoekers, nadat die de expositie bekeken hadden.Al met al was het een zeer geslaagde opening.

Heeft u de opening gemist en wilt u de expositie ook bekijken? Dat kan tijdens de openingstijden van de KUBUS. Een tip is ook om op 1 of 2 oktober, tijdens het weekend van de Tour of Art, in de KUBUS te beginnen met het bekijken van de expositie.

Voor een fotoverslag van deze opening, klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’.